66 de noi cazuri de infecţie cu noul coronavirus în România

Postat la 22 martie 2020 397 afişări

66 de noi cazuri de infecţie cu noul coronavirus în România

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat duminică 66 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus în România. Numărul total al cazurilor confirmate ajunge astfel la 433, potrivit Mediafax.

Potrivit GCS, cele 66 de noi cazuri înregistrate de sâmbătă până duminică au fost confirmate la pacienţi cu vârsta cuprinsă între 9 şi 74 ani.

Numărul total al cazurilor a ajuns astfel la 433.

„Până în acest moment, pe teritoriul României, au fost confirmate 433 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 433 de persoane confirmate pozitiv, 64 au fost declarate vindecate şi externate (47 la Timişoara, 11 la Bucureşti, 3 la Craiova, 2 la Constanţa şi 1 la Iaşi)”, a transmis GCS.

În secţiile ATI sunt internaţi 14 pacienţi cu noul coronavirus, dintre care 3 sunt în stare gravă.

GCS mai anunţă că 4.803 persoane sunt în carantină, iar alte 65.799 sunt în izolare la domiciliu şi se află sub monitorizare medicală.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cazuri,
romania,
infectie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.