5 locuri de vis şi aproape necunoscute de pe Valea Prahovei. Galerie FOTO

Postat la 16 iunie 2016 6434 afişări

Deşi pare greu de crezut, cea mai aglomerată destinaţie de la munte din România ascunde locuri mai puţin vizitate de turişti.

5 locuri de vis şi aproape necunoscute de pe Valea Prahovei. Galerie FOTO

Deşi pare greu de crezut, cea mai aglomerată destinaţie de la munte din România ascunde locuri mai puţin vizitate de turişti. Locuri cu peisaje de vis, extrem de accesibile mai ales pentru bucureştenii care vor să scape în weekend de agitaţia urbană, adevărate oaze de linişte, pe care nu credeai să le găseşti pe Valea Prahovei.

Valea Prahovei este una dintre regiunile turistice cele mai renumite din Munţii Carpaţi din România, fiind situată pe traseul râului Prahova. La fiecare sfârşit de săptămână, traficul în zonă este dat peste cap de numărul maşinilor care se îndreaptă spre cele mai vizitate staţiuni: Sinaia, Buşteni şi Predeal.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
locuri,
valea prahovei,
vis
/actualitate/5-locuri-de-vis-si-aproape-necunoscute-de-pe-valea-prahovei-galerie-foto-15496491
15496491
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.