47 de localităţi sunt fără curent electric, din cauza vremii. Oraşele afectate de vremea nefavorabilă

Postat la 19 decembrie 2012 14 afişări

Un număr de 47 de localităţi din Brăila, Buzău, Gorj, Mehedinţi, Vaslui, Bacău şi Vrancea nu au curent electric, miercuri după-amiază, din cauza vremii nefavorabile, potrivit datelor centralizate la ora 13.00 de Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri (MECMA).

Cel mai multe localităţi fără curent sunt în Brăila (22) şi Buzău (18).

Tot ca urmare a intensificării fenomenelor meteorologice şi a căderilor masive de zăpada, au rămas fără curent câte două localităţi din Vaslui şi Mehedinţi şi câte una din judeţele Vrancea, Bacău şi Gorj.

Potrivit sursei citate, în zonele de alimentare cu energie electrică gestionate de SC Electrica SA, numărul de consumatori fără curent era, la ora 13:00, de 15.700.

MECMA precizează că 39 de echipe de intervenţie sunt în teren pentru depistarea, izolarea şi remedierea defecţiunilor, în vederea realimentării consumatorilor afectaţi.

Ministerul mai arată, într-un comunicat remis MEDIAFAX, că s-au utilizat căi de alimentare de rezervă pentru zonele afectate, urmând ca în următoarele zile să se revină la schemele normale de alimentare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
localităţi,
vremea nefavorabilă,
iarna
/actualitate/47-de-localitati-sunt-fara-curent-electric-din-cauza-vremii-orasele-afectate-de-vremea-nefavorabila-10402621
10402621
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.