4.245 de persoane au depus cereri de revendicare a premiului oferit de Loteria bonurilor fiscale

Autor: Dorin Oancea Postat la 15 aprilie 2015 180 afişări

Un număr de 4.245 de persoane a depus mar]i, 14 aprilie, şi miercuri, 15 aprilie, până la ora 10.00, la sediile teritoriale ale administraţiei fiscale cereri de revendicare a premiului oferit de Loteria bonurilor fiscale, informează ANAF. Pe regionale situaţia este următoarea: DGRFP Iaşi – 709 persoane; Braşov – 651 persoane; Galaţi – 568 persoane; Bucureşti – 548 persoane; Ploieşti – 496 persoane; Cluj – 490 persoane; Timişoara – 413 persoane; Craiova – 370 persoane.

4.245 de persoane au depus cereri de revendicare a premiului oferit de Loteria bonurilor fiscale

La prima extragere organizată pentru Loteria bonurilor fiscale de către Ministerul Finanţelor şi ANAF, care a avut loc luni, în a doua zi de Paşte, au fost declarate câştigătoare bonurile emise la 7 februarie, cu valori între 6,00 lei şi 6,99 lei. Persoanele care deţin unul sau mai multe bonuri fiscale emise la 7 februarie, cu această valoare, se pot prezenta în următoarele 30 de zile la unităţile ANAF, cu bonurile în original şi o copie a actului de identitate, premiile urmând să fie acordate în maximum trei luni.

La extragerile lunare participă bonurile fiscale emise în luna calendaristică anterioară organizării extragerii.

Extragerea se realizează în prima duminică după data de 15 a fiecărei luni, pentru luna anterioară.

La extragerile ocazionale participă bonurile fiscale emise în intervalul calendaristic anterior organizării extragerii, stabilit prin ordin al ministrului finanţelor publice. Extragerea se realizează după minimum 15 zile de la sfârşitul intervalului calendaristic pentru care se organizează Loteria bonurilor fiscale.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
loterie,
cereri,
depunere,
premiu,
revendicare,
bucuresti
/actualitate/4-245-de-persoane-au-depus-cereri-de-revendicare-a-premiului-oferit-de-loteria-bonurilor-fiscale-14122521
14122521
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.