252 de localităţi din România se află pe lista cu incidenţă COVID peste 3 la mie

Autor: Petru Mazilu Postat la 12 ianuarie 2022 92 afişări

41 de oraşe şi peste 200 de comune se află pe lista cu localităţi a căror incidenţă COVID este egală sau mai mare de 3 la mie, potrivit autorităţilor. Ciurila din judeţul Cluj rămâne localitatea cu cea mai mare rată de infectare din ţară.

252 de localităţi din România se află pe lista cu incidenţă COVID peste 3 la mie

Autorităţile au raportat, miercuri, că pe lista cu localităţile a căror incidenţă este egală sau mai mare de 3 la mie se află 41 de oraşe şi 211 comune, faţă de 36 de oraşe şi 171 de comune raportate marţi.

Localitatea cu rata de infectare cea mai mare rămâne Ciurila, judeţul Cluj, cu o incidenţă de 17,99 la mie, faţă de 16,86 la mie, raportată marţi.

La oraşe pe primul loc se află Rădăuţi din Suceava, care are o rată de infectare de 7,59 la mie, faţă de 6,88 la mie, cât era luni.

Rata de infectare din Capitală, raportată marţi de DSP, este de 3,32 la mie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
covid,
localităţi,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.