24Banking a devenit cea mai instalată aplicaţie de mobil în România

Postat la 27 octombrie 2012 40 afişări

În prima săptămână de la lansarea de către BCR a aplicaţiei 24banking pentru telefonul mobil, peste 3.000 clienţi au accesat aplicaţia, au testat-o şi i-au acordat un punctaj de 4,9 puncte din 5 posibile, astfel încât la ora actuală, 24banking este cea mai descărcată aplicaţie de mobil pe AppStore, informează banca.

Prin 24banking, aplicaţie pentru telefoanele smartphone cu sisteme de operare Android şi IOS, clienţii pot contacta banca, pot afla ultimele noutăţi despre BCR, pot afla cursul valutar BCR şi pot găsi cea mai apropiată unitate şi cel mai apropiat ATM, dar mai ales pot accesa serviciul de internet banking al BCR, consultând informaţii despre propriile conturi şi efectuând cele mai uzuale tranzacţii.

"Clienţii îşi doresc tot mai mult să interacţioneze cu banca fără să se mai deplaseze în unităţi. Am observat că telefonul mobil este preferat atât pentru informare, cât şi pentru tranzacţionare şi cumpărare de produse noi", a declarat Bogdan Marin, Director pentru Managementul Canalelor Retail BCR.

"Clientii ne confirmă că îşi doresc să acceseze banca direct de pe telefonul mobil. Serviciul m.24banking.ro a fost foarte bine primit, în primele zece luni avem peste 102 milioane de lei tranzacţionate, în mai mult de 28.000 de operaţiuni efectuate şi peste 320.000 de interogări de sold şi istoric de tranzacţii. Aplicaţia 24banking reprezintă o evoluţie firească a serviciilor de mobile banking, în contextul creşterii continue a adopţiei telefoanelor de tip smartphone în România", mai spune Marin.

Aplicaţia 24banking poate fi descărcată gratuit din Play Store sau AppStore:

https://play.google.com/store/apps/details?id=at.spardat.bcrmobile

https://itunes.apple.com/us/app/24banking/id542333416

Urmărește Business Magazin

/actualitate/24banking-a-devenit-cea-mai-instalata-aplicatie-de-mobil-in-romania-10260494
10260494
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.