11 septembrie, după 11 ani – GALERIE FOTO

Postat la 13 septembrie 2012 33 afişări

America a marcat trecerea a 11 ani de la atentatele din 2001, considerate cele mai sângeroase din istorie. Bilanţul victimelor se ridică la 2.978 de morţi. Turnurile gemene ale World Trade Center, cei mai înalţi zgârie-nori din New York, au fost lovite la un interval de câteva minute de două avioane deturnate.

Un moment de reculegere a fost păstrat, marţi dimineaţă, la New York. O ceremonie religioasă s-a derulat în locul fostelor Turnuri Gemene. Momentul de reculegere a avut loc la 8.46, ora la care primul avion de pasageri lovea primul turn al WTC. La aceeaşi oră, la Washington DC, preşedintele Barack Obama şi soţia sa Michelle au păstrat un moment de reculegere în grădina Casei Albe. Niciun discurs politic nu a fost programat anul acesta.

Sursa: Boston.com

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
11 septembrie,
World Trade Center,
victime
/actualitate/11-septembrie-dupa-11-ani-galerie-foto-10068683
10068683
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.