100 Tineri manageri de top. Nicolae Kovacsv, CEO/Investitor, Agista

Postat la 20 octombrie 2023 130 afişări

100 Tineri manageri de top. Nicolae Kovacsv, CEO/Investitor, Agista

CEO/Investitor Agista, 40 de ani                      


Cifră de afaceri (2022): 350 mil. lei

Profit net: 20 mil. lei


Nicolae Kovacs este un antreprenor cu experienţă de peste 15 ani în zona de private equity şi M&A. Pasionat de investiţii, Nick s-a alăturat echipei Agista în calitate de CEO pentru a crea impact în dezvoltarea culturii pieţei de capital şi investiţiilor din România şi a oferi afacerilor româneşti oportunitatea de a creşte accelerat.

O viziune pentru viitor:

 „Managerii viitorului vor trebui să posede capacitatea de a se adapta rapid la schimbări, să înţeleagă constant faptul că ce i-a adus până în acest punct nu le va garanta următorul succes, să îmbrăţiseze digitalizarea şi valoarea adaugată pe care aceasta o aduce, să dezvolte talente şi să le creeze un mediu în care acestea să prospere şi să fie coach pentru echipele pe care le conduc, cu gândire strategică şi analitică puternică.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.