100 Tineri manageri de top. Marius Ciulacu, Grup MedLife

Postat la 20 octombrie 2023 75 afişări

100 Tineri manageri de top. Marius Ciulacu, Grup MedLife

Manager Hyperclinica MedLife Griviţa Grup MedLif, 39 de ani


Cifră de afaceri (2022)*: 405 mil. euro

Număr de angajaţi**: >10.000


Cu o experienţă de peste 15 ani în vânzări şi management, Marius Ciulacu şi-a început activitatea în MedLife în departamentul corporate, fiind parte din echipa care a gestionat relaţia cu companiile mari. A urmat modulul Life Academy, program intern de creştere a tinerilor manageri şi a fost numit într-o poziţie de management, preluând în 2017 cârma celei mai mari clinici din cadrul grupului - Hyperclinica MedLife Griviţa. Are în coordonare o echipă de peste 250 de medici, asistenţi şi personal auxiliar, care lucrează în cadrul clinicii căreia îi trec pragul anual peste 200.000 de pacienţi. Sub managementul lui, MedLife Griviţa a înregistrat o creştere de două cifre în ultimii ani, iar rezultatele l-au încurajat să dezvolte noi proiecte în regim de intraprenoriat – cel mai recent fiind centrul de excelenţă în gastroenterologie care reuneşte cei mai buni specialişti din Capitală.

O viziune pentru viitor:

„Tehnologia evoluează mai rapid ca niciodată, însă nu sunt adeptul conspiraţiei potrivit căreia roboţii ne vor lua joburile. Dimpotrivă, cred că viitorul este despre o «prietenie»cât mai strânsă între om şi tehnologie şi despre cum putem fructifica în business şi în munca noastră de zi cu zi beneficiile aduse de inteligenţa artificială, echipamentele de ultimă generaţie şi noile softuri. Tocmai de aceea, un lider adevărat trebuie să rămână deschis la inovaţie, să se informeze constant şi să identifice oportunităţi prin care poate să eficientizeze procesele de lucru şi să crească nivelul de calitate al serviciilor sau produselor oferite.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.