100 Tineri manageri de top. Iulian Păduraru, HCLTech

Postat la 31 octombrie 2023 38 afişări

100 Tineri manageri de top. Iulian Păduraru, HCLTech

Country Head, România HCLTech, 35 de ani


Cifră de afaceri (2022):  +177,9 mil. lei*

Profit net: 9,59 mil. lei*

Număr de angajaţi: 1.000 în România şi peste 225.000 la nivel global


Iulian Păduraru s-a născut în Reşiţa şi a obţinut un master în informatică la Universitatea Politehnica din Timişoara. În 2010, şi-a început cariera ca software developer, acumulând experienţă în această poziţie timp de câţiva ani. Ulterior, şi-a îndreptat atenţia către roluri nontehnice, cu scopul de a sprijini echipele şi companiile în obţinerea succesului dorit. Gândirea sa tehnică, combinată cu abordarea bazată pe „servant”, leadershipul inspirat din metodologia agile l-au ajutat pe Iulian să ocupe diferite roluri de management, inclusiv project manager, operations manager, delivery director şi şef de departament(e), evoluând până la rolul actual.

O viziune pentru viitor:

„Liderii din viitor vor avea nevoie de o viziune globală şi cuprinzătoare asupra tuturor aspectelor atunci când vor avea de luat decizii. De la mediile socio-politice la diversitate şi incluziune, lucrurile nu mai sunt la fel de simple precum în trecut. Capacitatea de a filtra informaţiile nesemnificative şi de a ne adapta la schimbări va rămâne o abilitate esenţială în opinia mea.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.