100 Tineri manageri de top. Ioana Cristiana Popescu, Ursus Breweries

Postat la 26 octombrie 2023 317 afişări

100 Tineri manageri de top. Ioana Cristiana Popescu, Ursus Breweries

Head of Local Premium Brands, Ursus Breweries, 34 de ani


Cifră de afaceri (2022): +2,14 mld. lei

Profit net: +261,8 mil. lei

Număr de angajaţi: 1.607


Ioana Popescu a absolvit Facultatea de Litere din Bucureşti. Ulterior, şi-a început cariera în marketing, acum aproape 15 ani, în cadrul JTI Romania. În ultimii 10 ani a făcut parte din echipa Ursus Breweries, ocupându-se de proiectele unora dintre cele mai importante branduri din companie – Ciucaş, Timişoreana, Peroni, Ursus. În prezent, ea are rolul de head of local premium brands şi coordonează portofoliul de branduri locale premium – Ursus, Ursus Specialităţi, Azuga.

O viziune pentru viitor:

„Consider că ne îndreptăm către o schimbare mare de paradigmă în ceea ce priveşte percepţia asupra carierei şi a muncii, una sănătoasă din punctul meu de vedere, în care starea de bine şi calitatea vieţii primează. Provocarea liderilor va fi să se adapteze cu autenticitate acestei normalităţi şi să fie convinşi că ea nu va compromite performanţa şi dezvoltarea.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.