LIVE: EDIŢIE SPECIALĂ - MEET THE CEO - Care sunt motivele pentru care România este una dintre cele mai importante pieţe pentru BAT?

100 Tineri manageri de top. Cristian Veţeanu, EY România

Postat la 04 august 2023 98 afişări

100 Tineri manageri de top. Cristian Veţeanu, EY România

Director Evaluare, modelare financiară şi analize economice, EY România - 40 de ani


CIFRĂ DE AFACERI: N/A

Număr de angajaţi*: 800

*pentru entitatea care deserveşte România şi Republica Moldova


Cristian Veţeanu se caracterizează ca fiind „născut şi crescut în lumea consultanţei de business şi financiare”. Spune că este motivat de înţelegerea părţii operaţionale din spatele cifrelor şi de a găsi soluţii şi sinergii între companii, industrii, proiecte: „Până acum am lucrat cu peste 200 de companii din toate sectoarele principale, cu o concentrare pe cel de energie, unde am ajuns în prezent să coordonez serviciile de strategie şi tranzacţii ale EY în Europa Centrală şi de Sud-Est şi Asia Centrală”.

O VIZIUNE PENTRU VIITOR

„Avem ocazia să reinventăm felul în care muncim. Nu mai vorbim de o evoluţie şi de o nouă mare revoluţie, la o scară probabil comparabilă cu cea a revoluţiilor industriale începute în secolul XVIII. Atunci revoluţia a fost trecerea de la a produce bunuri manual la a folosi maşini/mecanizări, în timp ce acum revoluţia pare a fi una la nivel informaţional. Începem să nu mai producem informaţie doar noi ca oameni, ci învăţăm aplicaţiile să o producă mai rapid şi în cantităţi mult mai mari, ocolind limitările şi prejudecăţile umane. Acum trebuie doar să ţinem pasul cu noile «maşini informaţionale».”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.