100 Tineri manageri de top. Anca Macovei, PwC România

Postat la 05 august 2023 82 afişări

100 Tineri manageri de top. Anca Macovei, PwC România

Director, PwC România - 36 de ani


Număr de angajaţi: >900


Este director în cadrul PwC România, coordonator al echipei de tehnologie fiscală, concentrându-se pe dezvoltarea şi implementarea soluţiilor de automatizare din perspectivă fiscală. Ea oferă asistenţă fiscală în dezvoltarea de soluţii de automatizare a declaraţiilor de TVA în diverse state membre, în implementarea / migrarea la diverse sisteme de planificare a resurselor întreprinderii (ERP), precum şi în proiecte de implementare SAF-T şi RO e-factura.

O VIZIUNE PENTRU VIITOR

„Forţa de muncă se schimbă pe măsură ce noile tehnologii transformă economia şi cer competenţe diferite: competenţe digitale, dar şi competenţe cognitive sofisticate sau care ţin de inteligenţa emoţională şi socială. Cum pot răspunde liderii acestei schimbări? Punând accent pe dezvoltarea competenţelor soft: comunicare interpersonală, creativitate, intraprenoriat, pentru că acestea sunt câteva dintre abilităţile cheie pentru angajaţii viitorului ce nu vor putea fi înlocuite de AI.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.