100 Tineri manageri de top. Alexandru Andone, Cegeka Romania, European Delivery Center

Postat la 29 octombrie 2023 29 afişări

100 Tineri manageri de top. Alexandru Andone, Cegeka Romania, European Delivery Center

Director Infrastructură, Cegeka Romania, European Delivery Center, 36 de ani


Cifră de afaceri (2022): 47 mil. euro

Profit net: 4,72 mil. euro

Număr de angajaţi: 850

Alexandru Andone se autodescrie ca fiind un tânăr pasionat de învăţare continuă şi experimentare. Ca manager, crede în „servant leadership”, iar atuul său constă în capacitatea de a vedea imaginea de ansamblu şi de a înţelege contribuţia fiecărei părţi: „Mă concentrez pe performanţă şi eficienţă, ţinând cont de planurile de creştere ale companiei şi angajaţilor”.

O viziune pentru viitor:

„Leadershipul va evolua în două direcţii esenţiale: pe de o parte, liderii vor trebui să aibă competenţe tehnice, pe de altă parte, abilităţile de gestionare a oamenilor vor rămâne cruciale, necesitând inteligenţă emoţională şi empatie pentru a motiva echipele şi a promova colaborarea şi inovaţia. Relaţia umană va rămâne elementul cheie al succesului.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.