100 TINERI MANAGERI DE TOP 2019 - Adrian Lăcătuş, commercial senior director PepsiCo

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 04 august 2019 296 afişări

„Mi-a plăcut mereu să fiu în centrul acţiunii, să construiesc echipe, să inovez.”

100 TINERI MANAGERI DE TOP 2019 - Adrian Lăcătuş, commercial senior director PepsiCo

Adrian Lăcătuş a preluat la începutul acestui an poziţia de commercial senior director al Pepsico pentru Balcanii de Est, regiune ce include şi România.

„Mi-a plăcut mereu să fiu în centrul acţiunii, să construiesc echipe, să inovez, aşa că primul job a fost la organizaţia studenţească ASER, la care am activat timp de trei ani, în perioada studenţiei“, îşi aminteşte Adrian Lăcătuş. Primul job „în adevăratul sens al cuvântului“ l-a avut tot în cadrul ASE, dar ca preparator universitar, unde timp de doi ani a predat teorie economică, a început să facă cercetare şi a contribuit la apariţia unor manuale. Pentru un tânăr la început de drum are următoarele sfaturi: „Să fie curios – să asculte mai mult decât să vorbească, ambiţios – să-şi creeze propriile şanse – şi să facă orice job cu plăcere!”

Printre realizările lui Adrian Lăcătuş se numără optimizarea proceselor de distribuţie în România şi conducerea planurilor de sales capability pentru regiunea MENA (Orientul Mijlociu şi Africa de Nord). Anterior venirii la PepsiCo, Adrian Lăcătuş a lucrat la Mars, Wrigley şi Heidi Chocolate. El deţine un master în economie de la Academia de Studii Economice din Bucureşti.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.