100 Cele mai puternice femei din business: Ramona Jurubiţă, Country managing partner, KPMG în România

Postat la 14 mai 2023 83 afişări

100 Cele mai puternice femei din business: Ramona Jurubiţă, Country managing partner, KPMG în România

Cifră de afaceri: 56,5 mil. euro*   /   Număr de angajaţi: 1.000

* În exerciţiul financiar încheiat la 20 septembrie 2022, pentru KPMG în România şi Moldova


Ramona Jurubiţă are o experienţă de aproximativ 20 de ani în fiscalitate şi este country managing partner al KPMG în România din toamna anului 2018. Consideră că lumea pe care a continuat să o construiască alături de KPMG a devenit cea mai bună ancoră a sa pentru societate, pentru ideile din spatele ei şi pentru autorii lor: „Mediul de afaceri poate fi un Leviathan uneori şi trebuie să ştii, raţional şi lucid, când să rişti, când există costuri de oportunitate rezonabile, când o acţiune dreaptă poate produce efecte imorale şi viceversa. De aceea, ecosistemul KPMG a fost cea mai bună alegere profesională de până acum”.

„Mi-am promis că nu voi rămâne în urma mea: nu cred că motivaţia evoluţiei trebuie găsită în altcineva decât în tine însuţi. Iar eu m-am educat plecând de la premisa că nu am voie să întârzii în propria viaţă, că doar aşa copiii mei vor înţelege că în lumea asta nu se câştigă fericirea fiind omul potrivit la locul potrivit, ci fiind cel mai bun şi perseverent om în cea mai rea situaţie posibilă.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.