100 Cei mai admiraţi CEO din România - 092. Andrei Goşu, managing partner, Ascendis

Postat la 22 aprilie 2024 59 afişări

100 Cei mai admiraţi CEO din România - 092. Andrei Goşu, managing partner, Ascendis

S-a alăturat Ascendis în 2005, iar în 2008 a devenit partener, preluând în acelaşi timp şi funcţia de director general. De formaţie inginer, absolvent al Institutului Politehnic din Bucureşti (1995), şi-a început cariera în IT&C, lucrând pentru companii locale şi multinaţionale. Pe parcursul celor 17 ani de consultanţă în resurse umane, a fost implicat în proiecte de diagnoză şi schimbare a culturii organizaţionale, de definire şi modelare a sistemelor de management al performanţei, de antrenare a forţelor de vânzări şi de coaching executiv. A lucrat cu companii din sistemul financiar, din energie, IT&C, producţie industrială, retail şi din industria farmaceutică.

Andrei Goşu este pasionat de munca sa şi consideră că, din păcate, sistemul educaţional românesc, concentrat excesiv pe pregătirea teoretică, susţine în mod natural deficitul de leadership din ţara noastră.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.