100 Cei mai admiraţi CEO din România - 047. Dana Petcu, General Manager Eastern Europe Hub, Guerlain

Postat la 16 februarie 2024 79 afişări

100 Cei mai admiraţi CEO din România - 047. Dana Petcu, General Manager Eastern Europe Hub, Guerlain

„Am afinitate pentru industria de lux, spirit antreprenorial, cu energia de a inspira şi dezvolta echipe, cultivând educaţia şi propagarea bunelor maniere, a bunului gust”, îşi descrie stilul Dana Petcu, un executiv cu o experienţă de peste 27 de ani în industria produselor cosmetice, dintre care ultimii 13 în cadrul grupului LVMH. Din 2010 până în 2022 a avut rolul de country manager pentru Parfums Christian Dior România şi Ungaria, iar în primăvara anului 2022 a acceptat o nouă misiune, de data aceasta la nivel regional, tot în cadrul grupului, respectiv de a dezvolta Casa Guerlain, ce activează în liga produselor de lux, categoria de high perfumery.

S-a mutat în Polonia, unde a deschis hubul regional şi ulterior filialele locale în Cehia, Slovacia, Ungaria şi România. „Am construit echipe, procese şi fluxuri operaţionale, iar azi, după un an şi jumătate dincolo de divizia de distribuţie, am lansat şi două boutique-uri Guerlain, unul în Bucureşti şi unul în Varşovia, unde se găsesc piesele de excepţie realizate în parteneriat cu diferiţi designeri, servicii de personalizare. (...)”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.