10 milioane de Samsung Galaxy S vandute in jumatate de an - VIDEO

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 06 ianuarie 2011 23 afişări

Samsung a vandut in mai putin de sapte luni aproape 10 milioane de telefoane Galaxy S la nivel mondial, adica aproximativ 1,4 de milioane de terminale in fiecare luna din iunie 2010 incoace.

"Modelul Galaxy S reprezinta rezultatul a 22 de ani de traditie a companiei in industria telefoanelor mobile, realizarea conceptului nostru de 'Smart Life', a dorintei noastre de a face viata utiizatorilor mai usoara si mai interesanta, cu ajutorul unor tehnologii integrate", a spus JK Shin, presedinte si director al diviziei de comunicatii mobile in cadrul Samsung Electronics.

Prezentat la evenimentul CTIA Las Vegas in luna martie 2010, modelul Galaxy S, cu sistem de operare Android incorporeaza un ecran Super AMOLED de 4 inci si un procesor de aplicatii de 1 GHz care permite rularea unor imagini video HD de foarte buna calitate.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Samsung Galaxy S,
vanzari,
telefoane
/actualitate/10-milioane-de-samsung-galaxy-s-vandute-in-jumatate-de-an-video-7867571
7867571
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.