10 milioane de dispozitive mobile Huawei P20 şi P20 Provândute la nivel global

Autor: Andra Stroe Postat la 06 septembrie 2018 54 afişări

Huawei a stabilit un nou record în materie de vânzări. În numai cinci luni de la momentul lansării, compania a vândut 10 milioane de terminale Huawei P20 şi P20 Pro.

Produsele şi serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de ţări. În 2017, Huawei s-a clasat pe locul al treilea în clasamentul livrărilor de smartphone-uri la nivel global.

Huawei P20 Pro şi Huawei P20 au fost primele două dispozitive mobile care au primit un scor format din trei cifre din partea DxOMark, standardul industriei în ce priveşte măsurătorile şi evaluările calităţii imaginii camerei foto şi a obiectivelor. Huawei P20 Pro conduce clasamentul DxOMark Mobile, cu un scor de 109 puncte. Integrând sistemul de camere foto Leica, inteligenţa artificială şi capacitatea de a reda imagini extraordinare în condiţii de iluminare redusă, smarphone-urile seriei Huawei P20 fac fotografia profesională accesibilă oricui. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.