10 lucruri incredibile pe care nu le ştiai despre Nicolae Ceauşescu

Postat la 01 august 2016 401 afişări

În ciuda notorietăţii lui şi a legendelor care s-au construit în jurul său, sunt încă multe lucruri care au rămas neştiute despre fostul dictator român

10 lucruri incredibile pe care nu le ştiai despre Nicolae Ceauşescu

Nicolae Ceauşescu, unul dintre cei mai controversaţi lideri români, a rămas în istoria colectivă un personaj perceput diferit. Cultul personalităţii dezvoltat de acesta şi obsesia propriei imagini au făcut ca evenimentele istorice din perioada comunistă să rămână de multe ori incerte. Pe lângă informaţiile „fabricate” despre viaţa soţilor Ceauşescu, au fost dezvăluite ulterior, de persoane din anturajul acestuia, şi detaliile mai puţin auzite în rândul poporului.

Totuşi, în ciuda notorietăţii lui şi a legendelor care s-au construit în jurul său, sunt încă multe lucruri care au rămas neştiute despre fostul dictator român. 

 

10 lucruri incredibile pe care nu le ştiai despre Nicolae Ceauşescu

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
nicolae ceausescu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.