1 an de HUAWEI AppGallery: de la 0 la peste 1.000 de aplicaţii locale

Postat la 09 noiembrie 2020 89 afişări

Articol cu conţinut publicitar

1 an de HUAWEI AppGallery: de la 0 la peste 1.000 de aplicaţii locale

Dezvoltarea constantă a magazinului propriu de aplicaţii al Huawei, HUAWEI AppGallery, vine ca o confirmare a angajamentului companiei de a le oferi acces utilizatorilor către toate aplicaţiile utile în activităţile lor de zi cu zi, prin colaborările strânse cu dezvoltatori şi parteneri importanţi.

În ceea ce priveşte evoluţia locală a HUAWEI AppGallery, peste 1.000 de aplicaţii româneşti sunt prezente în magazinul virtual în acest moment. Tot pe plan local, AppGallery se bucură de o evoluţie rapidă şi în ceea ce priveşte numărul de dezvoltatori: de la 0 la peste 200 de dezvoltatori enterprise şi alte câteva sute de dezvoltatori individuali într-un singur an.

În medie, între 150-200 de aplicaţii noi se alătură săptămânal HUAWEI AppGallery la nivel internaţional. În prezent, peste 1.8 milioane de dezvoltatori folosesc serviciile HMS la nivel global, în ultimul an fiind înregistrată o creştere globală de aproximativ 90% a numărului dezvoltatorilor înregistraţi ce folosesc serviciile Huawei.

Campanii speciale pentru utilizatorii HUAWEI AppGallery: Premii atractive şi experienţe inedite

În intervalul septembrie 2019 – septembrie 2020, campaniile derulate în HUAWEI AppGallery au înregistrat un număr de peste 25.000 de câştigători şi premii în valoare de aproximativ 1.500.000 euro. Creşterea numărului de utilizatori înregistrată în perioadele de campanie este de 184%.

Aplicaţiile care au înregistrat cel mai mare număr de descărcări în timpul campaniilor sunt: mobilPay Wallet, Learn33 Languages Free-Mondly, CyberGhost VPN, Jerry's Pizza, eJobs.ro, Ştirile ProTV, Tinder, TIDAL, AntenaPlay, Card Sodexo Romania şi George Romania.

Cele mai importante aplicaţii cu care utilizatorii îşi pot personaliza dispozitivele Huawei

Principalele categorii de aplicaţii prezente în HUAWEI AppGallery sunt: Finance, Gaming, Ştiri, Shopping, Divertisment şi Educaţie. Printre cele mai importante nume din fiecare categorie se numără: Pago, MyBRD Mobile şi George Romania (Finance), Epic Games,  Garena Free Fire şi World of Tanks (Gaming), SQUID - News & Magazines, Biziday şi Ştirile ProTV (Ştiri), OLX, Jerry’s Pizza şi Joom (Shopping), TikTok, Facebook (official download) şi AntenaPlay (Divertisment) şi Learn 33 languages – Mondly, Learn English free, Historical Calendar (Educaţie).

Cea mai populară categorie de aplicaţii internaţionale printre utilizatorii români este cea de Gaming, în timp ce categoria cea mai populară de aplicaţii locale este cea de Divertisment. La nivel internaţional, topul celor mai populare categorii de aplicaţii este ocupat de următoarele: Tools, Divertisment şi Gaming.

În topul celor mai descărcate 10 aplicaţii internaţionale de către utilizatorii români, se află următoarele nume: TikTok (Divertisment), Snapchat (Divertisment), Bolt (Ridesharing), Epic Games (Gaming), Garena Free Fire (Gaming), TomTom Go Navigation (Navigaţie), Booking (Călătorii), Microsoft Office (Business), Tinder (Social), Petal Search (Apps).

Pe de altă parte, topul celor mai descărcate 10 aplicaţii internaţionale de către utilizatorii români arată astfel: Biziday (Ştiri), OLX (Shopping), More Apps (Apps), Bitdefender Antivirus Free (Securitate), Pago (Plăţi), StarTaxi (Transport), AntenaPlay (Divertisment), Ştirile ProTV (Ştiri), MyBRD (Banking) şi George Romania (Banking).

Magazinul virtual continuă să evolueze rapid, răspunzând prompt nevoii utilizatorilor de a avea acces la aplicaţiile de care au nevoie în activităţile lor de zi cu zi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aplicatii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.