Cum arată şi cât costă smartphone-ul Lamborghini - FOTO

Autor: Florin Casota Postat la 23 august 2017 706 afişări

Smartphone-urile reprezintă un produs şi o metodă de a face bani pentru tot mai multe companii care caută să-şi diversifice portofoliul. Producători de televizoare, laptop-uri au început să dezvolte smartphone-uri pentru a câştiga clienţi noi. Ei bine, ieri Lamborghini a lansat primul său smartphone.

Telefonul, dezvălui de producătorul de automobile, este învăluit cu piele italiană neagră, are un ecran de 5,5 inchi WQHD (2560x1140 pixeli), şi vine echipat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 820, 4 GB RAM cu 64/126 GB de spaţiu de stocare, o cameră principală de 20 MP, şi una frontală de 8MP şi rulează Android 7.

De asemenea, telefonul Lamboghini Alpha-One are o baterie de 3250 mAh, suport Dual-Sim şi cititor de amprentă, amplasat pe spate.

Telefonul se vinde pe piaţa din Marea Britanie şi din Emiratele Arabe Unite, dar şi online. Costă 2450 de dolari. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.