Directoarea de casting care a lucrat la Hollywood aproape 40 de ani dezvăluie 3 secrete care te ajută să te angajezi mai repede

Autor: Roxana Cârcior, Ioana Matei Postat la 10 iunie 2017 920 afişări

Marci Liroff a lucrat în domeniul audiţiilor vreme de 38 de ani în domeniu; a asistat la castinguri pentru sute de filme şi show-uri TV şi a văzut mii de actori aspiranţi care doreau să primească rolul vieţii lor.

Ea a lucrat cu câţiva dintre cei mai de succes regizori din lume: Steven Spielberg, Ridley Scott, Mark Waters, Christopher Nolan, Brad Bird şi Herbert Ross.

Liroff a observat câteva caracteristici comune: unii sunt bine pregătiţi, alţii au repetat, în timp ce unii vin total nepregătiţi la astfel de castinguri. O audiţie este similară unui interviu pentru un loc de muncă, astfel că, în urma experienţei ei, are câteva recomandări, deopotrivă pentru aspiranţii la o carieră artistică sau la un job visat:

1. Vocea şi intonaţia sunt importante: Atunci când întâlneşti clienţi sau potenţiali angajatori, vocea este unul dintre cele mai importante instrumente; dacă nu o controlezi, vei spune lucruri pe care nu doreşti să le spui şi intenţia ta nu va fi înţeleasă.

2. Sunt importante gândurile pe care le aveţi într-o discuţie: percepţia reprezintă 90% din joc; este important să ştiţi că vă puteţi controla perspecttiva.

3. Nu vă demoralizaţi dacă lucrurile nu merg bine - dacă sunteţi la o prezentare, de pildă şi vă pierdeţi şirul ideilor, modul în care vă reveniţi garantează succesul sau eşecul prezentării. Dacă vă cereţi scuze sau spuneţi că vreţi să începeţi din nou, nu veţi fi privit cu ochi buni.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.