Secretul alchimistilor de pe Wall Street: Cum faci bani pe timp de criza

Postat la 21 aprilie 2009 55 afişări

Criza financiara a transformat mare parte din bogatia de pe Wall Street in pulbere, dar un grup select de manageri de fonduri speculative a reusit sa-si pastreze darul de a transforma in aur tot ce ating. Cu adevarat, pana si regele Midas ar fi fost invidios.

 

James H. Simons, fost profesor de matematica care an dupa an a facut miliarde pentru fondul speculativ Renaissance Technologies, a avut anul trecut venituri de 2,5 miliarde de dolari, care i-au rasplatit abilitatea de a tranzactiona folosindu-se de modele computerizate.

 

John A. Paulson, care s-a imbogatit pariind impotriva pietei imobiliare, s-a situat pe locul al doilea, cu venituri de 2 miliarde.

 

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

/special/secretul-alchimistilor-de-pe-wall-street-cum-faci-bani-pe-timp-de-criza-4229947
4229947
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.