Revista presei economice: imobiliare

Postat la 21 august 2009 21 afişări

Cea mai mare vanzare din domeniul imobiliar in anul 2009 este subiectul zilei in cele mai importante ziare economice din tara.

Gandul scrie ca daca la inceputului anului unversitar trecut, proprietarii si-au permis sa creasca chiriile in medie cu 15% in centrele universitare, acum situatia s-a schimbat in general, chiriile fiind mai mici cu 20-30% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Ziarul Financiar precizeaza faptul ca antreprenori precum Dan Stoicescu, Mihai Miron, Victor Voicu sau Eugen Banciu si-au legat numele de industria farmaceutica dupa ce au dezvoltat, apoi au vandut companii pentru zeci sau sute de milioane de euro.

Business Standard scrie ca s-a stabilit un record de vanzare pe piata de imobiliare din 2009: o vila din piata Gh. Cantacuzino, fostul sediu al Ambasadei Malaysiei, a fost achizitionata cu peste 3,5 mil. euro, aceasta fiind cea mai mare tranzactie din domeniu incheiata in ultimele sase luni.

Evenimentul Zilei precizeaza ca firma de pariuri Astra Sport Bets, sponsorul Ligii a II-a de Fotbal a ramas fara licenta din cauza unor datorii de peste 4 milioane de lei noi la bugetul de stat.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
revista presei,
business,
zf,
evenimentul,
gandul,
romania
/special/revista-presei-economice-imobiliare-4789079
4789079
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.