Revista presei economice: IMM

Postat la 28 august 2009 16 afişări

Scutirea IMM-urilor de la plata ratelor bancare timp de un an reprezinta principala stire in editia de astazi a celor mai importante ziare economice din tara.

Gandul scrie ca bancherii considera ca scutirea IMM-urilor de la plata ratelor bancare timp de un an, dupa modelul italian, propunere formulate recent de Mircea Geoana, presedintele Senatului, este “neconstitutionala”.

Ziarul Financiar afirma ca Asociatia Romana a Bancilor (ARB) si BNR vor simula impactul aplicarii proiectului politic de scutire a firmelor mici si mijlocii de la plata ratelor la credite asupra provizioanelor si lichiditatii in sistem.

Evenimentul Zilei scrie ca marea debarasare din sectorul public are la baza principii politice si nu tine cont de productivitatea angajatilor, astfel ca concedierile nu vor avea un impact pozitiv asupra sistemului.

Romania Libera afirma ca desi preturile terenurilor, ale materialelor de constructii, dar si costurile cu manopera au inceput sa scada si sa se mentina intr-o dinamica regresiva inca de anul trecut, o data cu primele efecte ale crizei economice, se construiesc tot mai putine locuinte.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
revista presei,
business,
zf,
evenimentul,
gandul,
romania
/special/revista-presei-economice-imm-4809227
4809227
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.