Revista presei economice: bere

Postat la 27 august 2009 10 afişări

Faptul ca romanii consuma 93 de litri de bere in medie pe an, aceasta ajungand sa fie consumata ca pe apa, reprezinta subiectul zilei in principalele ziare economice din tara.

Gandul scrie ca un roman consuma, in medie, 27 litri de vin pe an si 93 litri de bere, berea ajungand sa fie consumata ca pe apa, potrivit informatiilor furnizate de patronatele din domeniu.

Ziarul Financiar afirma ca berarii au admis ca s-au grabit cu estimarile optimiste: piata i-a contrazis, dupa un declin de 10% in primul semestru.

Evenimentul Zilei scrie ca numarul restantierilor cu datorii mai mari de 30 de zile la banci a ajuns, in iunie, la peste 600.000, arata datele furnizate de Biroul de Credit si publicate de Banca Nationala a Romaniei (BNR).

Business Standard afirma ca pentru a nu fi nevoite sa concedieze o parte din personal, din ce in ce mai multe companii de pe piata locala apeleaza la o noua metoda de evitare a taxelor catre stat - somajul tehnic fictiv.

Romania Libera scrie ca scaderea surselor bugetare creste presiunea pe veniturile personale, in conditiile in care tarile se confrunta cu deficite bugetare tot mai mari, pe fondul crizei economice, arata un studiu al companiei de consultata KPMG, realizat in 86 de tari, inclusiv in Romania.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
revista presei,
business,
zf,
evenimentul,
gandul,
romania
/special/revista-presei-economice-bere-4805069
4805069
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.