Revista presei economice: asigurari

Postat la 31 august 2009 25 afişări

Cele mai mari despabugiri date de firmele de asigurari din Romania reprezinta subiectul zilei in principalele ziare economice din tara.

Gandul scrie ca in top cinci al celor mai mari daune achitate numai in prima jumatate a acestui an de Generali Asigurari, care insumeaza in total circa 2 milioane euro, pe prima poziţie se afla o suma de 1,2 milioane euro pentru un incendiu care a distrus o mare parte dintr-o fabrica de incalţaminte, in timp ce o alta suma, de 415.000 euro, a fost platita unei uzine de tratamente termice, din cauza avariei unui laminor.

Ziarul Financiar afirma ca procesele in care se va cere in instanta insolventa firmelor, dar si alte cauze comerciale, vor primi termene pentru anul viitor, in urma protestelor magistratilor fata de legea unica a salarizarii.

Evenimentul Zilei scrie ca pentru a nu fi considerat un eşec, de mâine in programul “Rabla” pot intra si firmele, iar persoanele fizice pot achiziţiona maşini şi prin leasing.

Romania libera afirma ca blocajul de pe piata constructiilor si lipsa marilor proiecte de infrastructura au condus la scaderea cu 30-35% a pietei autohtone a cimentului in primele sase luni ale anului, sustin producatorii din domeniu.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
revista presei,
zf,
gandul,
evz,
romania libera
/special/revista-presei-economice-asigurari-4824388
4824388
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.