Revista presei economice: angajat

Postat la 24 august 2009 11 afişări

Ce trebuie sa faci pentru a pastra locul de munca actual este principalul subiect al zilei in cele mai importante ziare economice din tara.

Gandul iti prezinta cinci lucruri pe care trebuie sa le faci ca sa-ti pastrezi locul de munca pe timp de criza.

Ziarul Financiar afirma ca majoritatea executivilor sunt multumiti de felul in care se descurca cu solicitarile si efectele cauzate de criza si ca lucreaza mai mult de cand au inceput turbulentele economice.

Romania Libera scrie ca americanii de la Ford vor incepe sa produca din septembrie, la Craiova primele masini de cand au preluat fabrica.

Business Standard afirma ca cel mai mare numar de disponibilizati din CFR se pregateste la CFR Marfa, de unde vor pleca, cel mai probabil in urmatorul an, jumatate dintre angajati, adica aproape 9.000 de persoane.

Evenimentul Zilei afirma ca monetaria statului produce bani pe banda rulanta, o cantitate de peste 1 miliard de rondele de metal fiind transformata anual in monede de 1 ban, 5, 10 si 50 de bani.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
revista presei,
zf,
gandul,
business standard,
evz
/special/revista-presei-economice-angajat-4795271
4795271
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.