Premiile BUSINESS Magazin pentru tineri manageri de TOP

Postat la 31 martie 2008 60 afişări

A III-a editie a  Premiilor BUSINESS Magazin  pentru tineri manageri de TOP este evenimentul anului in cadrul caruia este premiat succesul, initiativa si inovatia in afaceri. BUSINESS Magazin premiaza oamenii care “misca” lucrurile.

Echipa BUSINESS Magazin impreuna cu cei mai de seama reprezentanti ai pietei de HR premiaza tinerii manageri de success ai Romaniei. Cei 10 castigatori au sub 40 de ani si se regasesc in catalogul 100 tineri manageri de TOP care va fi lansat in cadrul evenimentului.

Premiile BUSINESS Magazin pentru tineri mangeri de TOP se acorda pentru  performantele acelor tineri manageri, sub 40 de ani, care s-au remarcat prin tenacitate, determinare, initiativa si creativitate.

In acest scop vom acorda 10 premii  din care 6 vor fi  pentru categoriile: piete de consum, industrie, IT & C, servicii financiare, antreprenoriat si alte servicii iar 4 premii vor fi speciale.

In cadrul evenimentul va fi lansata si cea de-a III-a editie a catalogului 100 Tineri Manageri de TOP, catalog dedicat tinerilor manageri pana in 40 de ani care ocupa acum pozitii de middle si top management si care vor conduce, probabil, cele mai mari companii de pe piata romaneasca in urmatorul deceniu.

Au fost alesi Tineri Manageri de TOP deoarece vrem sa ii scoatem la lumina pe cei concentrati pe munca lor, pe dezvoltarea afacerilor si companiilor pe care le conduc care sunt prea putin mediatizati si care pot ramane in umbra chiar si atunci cand conduc o companie de succes.

Astfel, fiind extrem de bine pregatiti, inca inainte de a implini 40 de ani, tinerii manageri gestioneaza afaceri de zeci si chiar sute de milioane de euro. Fie ca lucreaza in multinationale, conduc divizii externe ale unor mari companii sau administreaza business-uri ale antreprenorilor romani intr-un mod organizat si profesionist, tinerii manageri de top au o contributie majora la dezvoltarea mediului de business.


Evenimentul va avea loc marti, 13 mai , ora 19:30

Partener:

Pentru detalii suplimentare:

Anca Paun, PR & Events Manager Business Press, tel.: 0318 256 293,

e-mail:marketing@businessmagazin.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
gala,
business magazin
/special/premiile-business-magazin-pentru-tineri-manageri-de-top-2597566
2597566
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.