Istorie la tot pasul - Parisul da startul Salonului International de Automobile 2010

Autor: Razvan Muresan Postat la 30 septembrie 2010 23 afişări

Frenezia a cuprins strazile capitalei de pe Sena. Anul acesta, accentul cade tot mai mult pe istorie, producatorii de masini prezentandu-si comorile de zeci de ani tinute pana acum doar in muzee.

Toti producatorii de automobile au ani buni de experienta in spate si toti si-au pus in gand sa prezinte, pe langa noutatile modelelor din zilele noastre, versiunile de masini care faceau altadata furori, totul ca sa ilustreze cat mai sugestiv istoria marcilor.

Salonul de la Paris aduce zece mari companii inapoi in timp, fiecare venind in fata vizitatorilor cu modele emblematice produse de-a lungul generatiilor.

Citroen cu Le Conservatoire, Muzeul Aventurii Peugeot, Istoria Renault, Alfa-Romeo din Milano, Walter P. Chrysler din Michigan, Mazda din Hiroshima, Mercedes-Benz de la Stuttgart, Muzeul Mitsubushi din Okazaki, Nissan din Zama si Opel de la Rüsselsheim. Cu totii isi vor expune pe 30 septembrie si 1 octombrie exponatele cele mai valoroase.

BUSINESS Magazin va va tine la curent pe intreaga durata a zilei cu cele mai extravagante noutati ale producatorilor de masini de pe mapamond.

Urmărește Business Magazin

/special/istorie-la-tot-pasul-parisul-da-startul-salonului-international-de-automobile-2010-7433418
7433418
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.