Infograficul săptămânii: Noile generaţii de îmbogăţiţi

Autor: Dorin Oancea Postat la 27 aprilie 2012 30 afişări

Distribuţia averilor în lume se schimbă într-un mod cât se poate de dinamic, iar previziunle celor de la Knight Frank Research arată că viitorul nu este numai în China.

Până în 2016 numărul persoanelor cu peste 100 de milioane de dolari În cont sau active va creşte impresionant în Brazilia, Rusia, India şi China, adică în grupul de state cunoscut drept BRIC, desemnat de o bucată de vreme a fi motorul creşterii economice mondiale.

Nici Singapore sau Hong Kong nu vor face notă discordantă. În schimb, rata de creştere din Europa se va reduce simţitor. În 2011 cei cu peste 100 de milioane în cont au deţinut în total 39.900 miliarde de dolari.


Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rating,
economie,
finante,
infografic
/special/infograficul-saptamanii-noile-generatii-de-imbogatiti-9577174
9577174
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.