"Imigrantii nu fac decat sa ceara, sa ceara si sa tot ceara"

Postat la 07 mai 2010 28 afişări

Afluxul de straini a pus o presiune serioasa asupra sectorului de servicii in Marea Britanie, ca si asupra pietei imobiliare.

Mick W., 20 de ani, un mecanic care nu a dorit sa-si dea numele pentru ca este angajatul municipalitatii, spune ca familia lui a asteptat un deceniu pentru un spatiu de locuit decent, in vreme ce imigrantii cu familii numeroase le-au tot luat-o inainte.

"Nu ma deranjeaza cei care vin si se si angajeaza", spune el, "dar restul nu fac decat sa ceara, sa ceara si sa tot ceara". Cat despre BNP, "nu-i vad in stare sa conduca tara, dar eu sprijin ce sustin ei".

BNP spune ca sustine multe lucruri, dar cel mai important dintre ele este o credinta implacabila ca Marea Britanie apartine britanicilor albi, indigeni.

Citeste mai multe in "Ce are de gand Marea Britanie sa faca cu imigrantii"

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imigranti,
marea britanie,
/special/imigrantii-nu-fac-decat-sa-ceara-sa-ceara-si-sa-tot-ceara-6089268
6089268
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.