Cum te afecteaza BLOCAJUL FINANCIAR?

Postat la 03 februarie 2009 29 afişări

In toamna anului trecut, cand semnele crizei incepusera sa apara tot mai puternic si pe piata romaneasca, va ceream parerea despre modul cum credeati ca stilul vostru de viata va fi afectat de noua situatie economica.

Simptomele de pana acum ale crizei au fost reducerea creditarii, scaderea consumului si prabusirea pietei de capital, dar, cum raul incepe sa afecteze din ce in ce mai mult economia reala, devin din ce in ce mai evidente noi manifestari.

Tot mai multe companii descopera cat de greu este sa lucrezi fara lichiditati, cu sume de care dispui teoretic, pe hartie, in baza contractelor incheiate, dar de care nu te poti folosi, cu care nu iti poti plati furnizorii, angajatii sau impozitele, pentru ca nu incasezi efectiv banii. La randul lor, companiile cu dificultati isi aleg prioritatile si fac plati ca atare.

Blocajul financiar, care a afectat economia romaneasca un deceniu si jumatate, revine.

Mai multe puteti citi in cover story-ul BUSINESS Magazin din aceasta saptamana.

Acum ne intereseaza parerea voastra despre modul cum simtiti (sau cum va asteptati sa resimtiti) blocajul financiar.

Simtiti efectele crizei si ale blocajului financiar mai mult decat in povestile de la televizor sau din ziare?

Cum credeti ca va evolua, de ce trebuie sa se fereasca companiile, ce trebuie sa faca executivii si de unde ar putea veni ajutorul?

Credeti ca Guvernul pare constient de situatie si de modul in care ar putea evolua aceasta?

Asteptam parerea voastra despre solutiile de iesire din acest potential blocaj financiar si solutiilevoastre anticriza in zona speciala dedicata comentariilor in partea de jos a acestui articol sau pe www.businessmagazin.ro

Urmărește Business Magazin

/special/cum-te-afecteaza-blocajul-financiar-3857593
3857593
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.