Cum arata portretele parintilor lui Adolf Hitler (VIDEO)

Autor: Razvan Muresan Postat la 03 august 2011 1610 afişări

Doua portrete, reprezentandu-i pe parintii dictatorului Adolf Hitler, Klara si Alois, au fost scoase luni la licitatie. Portretele unicat, detinute de o familie de origine franceza, au iesit la iveala in Orange County, dupa ce detinatorii s-au adresat unui anticariat, scrie Huffington Post, in editia electronica.

Potrivit dealerului in mana caruia au ajuns portretele, acestea sunt chiar cele pe care Fuhrerul le pastra in Berghof, resedinta sa din Alpii Bavarezi, de langa Berchtesgaden. "Portretele sunt de fapt imagini faimoase din perioada celui de-al treilea Reich, care au aparut si pe carti postale, pe mormantul mamei lui Hitler si in colectia sa personala de fotografii", spune posesorul lor.

Originile tatalui lui Adolf Hitler au fost un subiect extrem de controversat in perioada de ascensiune a dictatorului. La mijlocul anilor '30, exista o suspiciune legata de parintii sai, potrivit careia conducatorul nazistilor ar fi fost la origine evreu, desi antisemitismul a fost motorul principal al ascensiunii sale politice. Huffington Post scrie ca tatal lui biologic si nu cel al carui nume il poarta ar fi fost fiul patronilor evrei ai mamei sale.


VIDEO - Ce spune Moshe Kantor, presedintele Congresului European al Evreilor, despre problema evreiasca ->>>>>>> PAGINA URMATOARE

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
adolf hitler,
special,
parinti,
portrete,
licitatie
/special/cum-arata-portretele-parintilor-lui-adolf-hitler-video-8563129
8563129
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.