Cei mai importanti tineri manageri din Romania (GALERIE FOTO)

Autor: Razvan Muresan Postat la 02 iunie 2011 320 afişări

Gala BUSINESS Magazin pentru 100 TINERI MANAGERI DE TOP a reunit cei mai puternici manageri din Romania. Zece dintre ei au fost premiati intr-o atmosfera de sarbatoare, menita sa aduca in fata tuturor managerii care ar putea scoate Romania din criza.

Prin catalogul 100 Tineri Manageri de Top si prin Gala Premiilor BUSINESS Magazin pentru Tineri Manageri de Top, BUSINESS Magazin ofera an de an recunoastere noii generatii de manageri, cea care transforma Romania prin energia si creativitatea sa. Partenerii Galei BUSINESS Magazin au fost Romtelecom (partener Platinum) si Siveco si Advent International (parteneri Gold).

Urmărește Business Magazin

/special/cei-mai-importanti-tineri-manageri-din-romania-galerie-foto-8307793
8307793
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.