Ce nu s-a văzut la gala BUSINESS Magazin - 100 TINERI MANAGERI DE TOP

Autor: Razvan Muresan Postat la 26 mai 2012 122 afişări

Sunt tineri, carismatici, optimişti şi conduc afaceri de milioane de euro, cu zeci, sute sau mii de angajaţi. Jurnaliştii BUSINESS Magazin i-au premiat, cu prilejul celei de-a şaptea ediţii a galei 100 TINERI MANAGERI DE TOP, pe cei cu vârsta de până la 40 de ani, care au atins performanţa în afaceri şi s-au remarcat în domeniul în care activează. Cu toţii vor să schimbe România, dar de la distanţă faţă de mediul politic.

"România se va schimba în bine. Sau e deja în curs de schimbare." "Trebuie să învăţăm din greşelile trecutului." "Tinerii de sub 40 de ani încep să intre treptat în politică." "Ar fi cazul ca cei în vârstă să facă pasul înapoi şi să ne lase pe noi să preluăm frâiele." "Putem schimba faţa României şi stând departe de politică. Facem mult mai multe susţinând economia din barca mediului de afaceri." Sunt doar câteva din răspunsurile noii generaţii de tineri manageri, promovaţi în 2012 de echipa BUSINESS Magazin în catalogul 100 TINERI MANAGERI DE TOP, lansat cu prilejul galei şi disponibil pe piaţă începând cu data de 28 mai. An de an oferim României alţi 100 de tineri manageri care - aşa cum ne place nouă să spunem - vor schimba viitorul ţării. Manageri, antreprenori, consultanţi sau avocaţi, cu toţii au rezultate care le confirmă meritul de a fi prezenţi în cel mai optimist demers jurnalistic de pe piaţa media locală. Din această ediţie a catalogului Tineri Manageri de Top, 58 sunt bărbaţi, iar media de vârstă este de 34 de ani şi 11 luni, iar unul din zece este antreprenor. 100 de oameni tineri şi poveştile lor despre succes, despre rezistenţă, despre putere şi despre dinamism.

Cei 400 de invitaţi ai galei BUSINESS Magazin, organizată cu sprijinul partenerului platinum Romtelecom, al partenerilor gold Enel şi Vodafone şi al partenerului bronze Siveco, le-au ascultat poveştile şi s-au putut inspira din sfaturile lor pentru a ajunge în top chiar dacă eşti tânăr. Gala Premiilor BUSINESS Magazin a alăturat noua serie de 100 de manageri cu premianţii ediţiilor anterioare, profesionişti care au devenit între timp mentori pentru următoarele generaţii. Din 2006 până astăzi am strâns poveştile a 700 dintre tinerii cu potenţial ai României. Privind în urmă, schimbarea e vizibilă, dar privind spre viitor cu toţii resimt nevoia de mai mult. Când credeţi că se va întâmpla?

Urmărește Business Magazin

/special/ce-nu-s-a-vazut-la-gala-business-magazin-100-tineri-manageri-de-top-9670246
9670246
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.