Ansambluri rezidentiale

Postat la 01 octombrie 2008 22 afişări

Din 22 OCTOMBRIE in catalogul “ANSAMBLURI REZIDENTIALE


Cum vor evolua preturile in 2009 dupa ce in acest an am asistat la primele scaderi? Mai este loc de cresteri? Mai poate fi considerata achizitia unui apartament ca fiind o investitie?

 

Ce mai poti cumpara cu 100.000 de euro? Dar cu 150.000 de euro?  Cum vor evolua preturile pe termen mediu? Pot acestea sa scada astfel incat proprietatea achizitionata sa ajunga sa aiba o valoare mai mica decat ipoteca sa?

 

Cat de mult va fi afectata piata rezidentiala de noile restrictii BNR? Cate persoane mai pot accesa un credit imobiliar sau ipotecar si ce conditii trebuie sa indeplineasca solicitantii?

 

Mai este rentabila construirea unei locuinte in regie proprie in contextul incetinirii cresterii preturilor pentru locuintele noi si al cresterii costurilor de constructie?

 

Pe ce moneda sa pariezi in momentul contractarii unui credit imobiliar sau ipotecar?Care sunt cele mai bune credite ipotecare/imobiliare de pe piata?  

 

A fost segmentul caselor de vacanta afectat de stagnarea pietei rezidentiale? Este acesta la adapost de o posibila recesiune?

 

Poate deveni piata chiriilor o optiune viabila in contextul actual?

 

Raspunsul la toate aceste intrebari si la multe altele incepand cu 22 OCTOMBRIE in cea de-a treia editie a catalogului “ANSAMBLURI REZIDENTIALE” editat de revista Business Magazin.


Pret - 15 lei.

Gratuit pentru abonatii Business Magazin


 

ANSAMBLURI REZIDENTIALE prezinta peste 80 de proiecte anuntate pe piata romaneasca in ultimii ani, cu detalii privind termenul de predare, preturi si alte detalii care nu sunt intotdeauna cele mai evidente, dar prezinta interes pentru potentialii clienti. 

 

Principalele criterii dupa care vor fi analizate aceste proiecte sunt:

  • numarul de apartamente
  • tipul de  apartamente
  • preturile
  • firmele implicate (developer, finantator, agentie imobiliara, antreprenor, banca de la care poti lua credit)
  • etapele de dezvoltare
  • termenele de finalizare
  • alte detalii (numar de locuri de parcare, spatiu verde, facilitati – gradinita, scoala, sala de fitness etc).

 

Din 22 OCTOMBRIE in cea de-a treia editie a catalogului “ANSAMBLURI REZIDENTIALE” editat de revista Business Magazin.

 

Urmărește Business Magazin

/special/ansambluri-rezidentiale-3287264
3287264
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.