“Amprentam pe oricine vine aici pentru mai mult de sase luni"

Postat la 09 mai 2010 7 afişări

Poate ca destul de tardiv, laburistii recunosc cat de mult ii streseaza imigratia pe votantii lor. Recent, ei au anuntat ca vor cere ca toti angajatii consiliilor locale care lucreaza cu publicul sa vorbeasca fluent engleza.

In Dagenham, Meg Hillier, membra a Parlamentului si ministru adjunct al imigratiei, a facut campanie impreuna cu Margaret Hodge, inarmata cu o tolba de informatii despre politicile de imigratie ale laburistilor.

"La fiecare opt minute, cineva este deportat", sustine Hillier. "Amprentam pe oricine vine aici pentru mai mult de sase luni. Strainii trebuie sa aiba carti de identitate speciale."

Hillier afirma ca guvernul nu cedeaza de fapt la xenofobie, ci raspunde la ingrijorarile publicului. "Oamenii au dreptul sa aiba temeri legate de imigratie", spune ea.

Cititi mai multe in "Ce are de gand Marea Britanie sa faca cu imigrantii"

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imigranti,
marea britanie,
/special/amprentam-pe-oricine-vine-aici-pentru-mai-mult-de-sase-luni-6089284
6089284
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.