LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Paradoxul pieţei de birouri

Astăzi la Smart Business: în ce vrea să mai investească Horaţiu Ţepeş, fondatorul Bilka

Autor: Ioana Matei Postat la 24 august 2017 350 afişări

La 36 de ani, antreprenorul braşovean Horaţiu Ţepeş conduce prin Bilka piaţa locală de acoperişuri. Înfiinţată în 2007, compania a acoperit peste 150.000 de case, iar businessul a crescut cu 40% anual, chiar şi pe timp de criză. Cifra de afaceri a companiei a ajuns anul trecut la 271 milioane de lei, iar previziunile lui Horaţiu Ţepeş pentru anul în curs vizează atingerea pragului de 400 de milioane de lei.

Astăzi la Smart Business: în ce vrea să mai investească Horaţiu Ţepeş, fondatorul Bilka

În prezent, suprafaţa de 4 hectare şi jumătate de teren pe care se află Bilka, cu cinci compartimentări de producţie, care au în total sunt 29.000 de metri pătraţi, precum şi birourile întinse pe aproximativ 4.000 de metri pătraţi, au devenit neîncăpătoare pentru nevoile de dezvoltare a companiei.

Planurile antreprenorului sunt bine conturate pentru următorul deceniu: care sunt acestea veţi putea urmări într-o nouă ediţie a Smart Business, astăzi la ora 15.

Smart Business este o emisiune în care dorim să vi-i aducem în faţă pe reprezentanţii noii generaţii de antreprenori, cei care au avut curajul să dezvolte pe piaţa locală afaceri ieşite din tipar. Sunt talentaţi, pragmatici, depăşesc piedici şi îşi transformă ideile în branduri.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.