O nouă promoţie de la Ryanair. Vezi unde poţi zbura cu doar 4,99 euro

Postat la 23 august 2017 412 afişări

Compania aeriană low-cost Ryanair, care în România operează zboruri de pe patru aeroporturi, a scos la vânzare bilete cu preţuri de la 4,99 de euro (pe segment) din Oradea spre Dusseldorf Weeze şi Memmingen şi din Timişoara spre Berlin şi Dusseldorf Weeze.

O nouă promoţie de la Ryanair. Vezi unde poţi zbura cu doar 4,99 euro

Oferta este valabilă până pe 25 august şi include zborurile efectuate către aceste destinaţii în perioada 1 octombrie – 30 noiembrie 2017.

Compania aeriană a avut anul trecut peste 1,5 milioane de pasageri pe plan local, dintre care 1,4 milioane pe aeroportul din Bucureşti. Ryanair mai operează zboruri şi pe aeroporturile din Craiova şi Bucureşti. În total, compania operează zboruri pe 25 de rute de pe plan local.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.