(P) HP România premiază echipa System Plus

9 afişări

HP România a acordat companiei System Plus, la sfârşitul săptămânii trecute, premiul "The best achievements in HP PC sales 2014" ca urmare a rezultatelor înregistrate în dezvoltarea de proiecte IT cu tehnologie Hewlett Packard.

08.10.2014

 

Comunicat de presă

HP România premiază echipa System Plus

HP România a acordat companiei System Plus, la sfârşitul săptămânii trecute, premiul "The best achievements in HP PC sales 2014" ca urmare a rezultatelor înregistrate în dezvoltarea de proiecte IT cu tehnologie Hewlett Packard.

Ceremonia de decernare a titlului a avut loc în cadrul evenimentului "HP New Product Information", dedicat partenerilor companiei americane. Conferinţa, având drept scop prezentarea noilor soluţii informatice, s-a desfăşurat anul acesta la Iaşi între 2 şi 4 octombrie.

"Obţinerea premiului nu ar fi fost posibilă în absenţa eforturilor depuse de întreaga echipă a System Plus în promovarea, vânzarea şi implementarea noilor soluţii HP. Această marcă are pentru noi o semnificaţie specială; ne leagă un parteneriat de peste două decenii." a declarat Ion Maican, Director General al System Plus.

System Plus este unul dintre cei mai importanţi integratori IT din Romania, cu o experienţă in acest domeniu de peste doua decenii. System Plus este Platinum Partner al HP in Romania.

Hewlett-Packard Company este o multinaţională americanaă specializată în proiectarea şi fabricarea echipamentelor IT, dezvoltarea de software si oferirea de servicii. Principalele linii de produse sunt computerele, serverele, echipamentele de reţea, echipamentele de stocare şi o largă gamă de imprimante şi alte echipamente periferice. HP are şi o prezentă puternică pe piaţa serviciilor pentru companii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
advertorial,
publicitate
/publicitate/p-hp-romania-premiaza-echipa-system-plus-13373003
13373003
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.