(P) Companiile sunt invitate in Premier Club, programul Corporate Sensodays

6 afişări

Bucuresti, 22 septembrie 2014: Site-ul SensoDays.ro lanseaza programul Premier Club pentru companiile care vor sa lucreze cu un partener de incredere pentru achizitiile de orice fel.

Bucuresti, 22 septembrie 2014: Site-ul SensoDays.ro lanseaza programul Premier Club pentru companiile care vor sa lucreze cu un partener de incredere pentru achizitiile de orice fel.

Companiile au nevoi si asteptari diferite de cele ale persoanelor fizice atunci cand fac cumparaturi, iar gestionarea corecta a achizitiilor poate fi cheia unei afaceri de succes. Programul Premier Club, lansat de SensoDays, bazat pe un portofoliu generos de marci consacrate si produse accesibile este solutia perfecta. Programul se adreseaza celor mai variate activitati de business, de la IT la birouri de arhitectura, de la firme de property management si pana la saloane de frumusete.

Orice companie care se inscrie in program beneficiaza de un set de servicii dedicate foarte atractive, dintre care mentionam transportul gratuit pentru orice comanda, alocarea unui consultant personal, si oferte rapide la cerere. In functie de specificul activitatii, fiecare companie membra primeste o grila personalizata de discounturi care se pot aplica imediat, direct in cosul de cumparaturi.

Companiile abonate la Premier Club primesc periodic informari despre produsele in promotii “spot”, ce sunt vizibile numai membrilor. Pentru a va face o idee inainte de a testa in cazul unei cumparaturi reale, valoarea discounturilor la achizitia prin Programul Premier poate ajunge pana la 20% din preturile de vanzare anuntate pe SensoDays.ro.

De asemenea, membrii Premier Club pot beneficia de ofertele exclusive negociate de SensoDays cu diversi parteneri din domenii conexe, de exemplu team-building, calatorii sau fitness. In aceasta perioada, companiile beneficiaza de preturi preferentiale la servicii oferite de Complexul de afaceri de 4**** Aqvila Club (reducere de 30%) si Restaurantul Mediteranean Asteria (10% reducere).

Mai multe detalii puteti solicita la telefon 021.407.34.55, pe email la corporate@sensodays.ro sau va puteti inscrie direct pe site la http://www.sensodays.ro/corporate_premier.

*** 

SensoDays.ro este marca inregistrata a grupului International Transactions & Services SA, companie cu experienta de 20 de ani in comercializarea unui numar mare de marci de prestigiu din diverse domenii, achizitionate de la furnizori testati si auditati continuu, pentru a fi in permanenta la nivelul cerintelor clientilor sai. IT&S S.A. este certificat ISO 9001: 2008 de către SRAC şi IQNet pentru implementarea si mentinerea sistemului de management al calitatii.

SensoDays.ro este site-ul care ofera cea mai mare varietate de produse esentiale pentru casa si birou, de la gadgeturi si electro-IT pana la baie, bucatarie, ingrijire personala si cosmetice.

SensoDays pune la dispozitia clientilor sai un Call Center specializat, doua puncte de livrare in Bucuresti si un showroom dedicat ambientelor de baie, sofisticate si inspirationale, propuse de cei mai cunoscuti designeri (Phillipe Starck, Patricia Urquiola, Antonio Citterio), ambiente care se pot adapta, dupa o discutie cu specialistii nostri, oricarui buget.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
advertorial,
publicitate
/publicitate/p-companiile-sunt-invitate-in-premier-club-programul-corporate-sensodays-13318887
13318887
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.