(P) Cele mai noi tendinte in mancare

26 afişări

Asadar, 2013 a fost un an plin de briose, sos sriracha si chifle crocante. Stii cumva care sunt tendintele actuale?

Asadar, 2013 a fost un an plin de briose, sos sriracha si chifle crocante. Stii cumva care sunt tendintele actuale? 

Cerealele nu mai sunt la moda acum, desi ofera destul de multa energie si vitalitate pe parcursul intregii zile. Ultima tendinta in mancare este granola coapta. De obicei, granola este alcatuita din faina de ovaz, diferite tipuri de nuci, nuca de cocos, scortisoara, miere, stafide si fructe uscate. A devenit extrem de populara cu doar cativa ani in urma, insaa aparut pentru prima oara acum o suta de ani.

Anul acesta, dintre toate formele, cele mai moderne gustari si aperitive sunt negresit cele rotunde. Indiferent daca sunt reci sau calde, trebuie sa aiba o forma sferica. Falafel, bucati rotunde de orez, de branza, de pui si peste, reprezinta „castigatorul anului” in ceea ce priveste domeniul culinar. Se preparaincredibil desimplu, arata uimitor de delicios, se consuma foarte usor si cel mai important- sunt deosebit de gustoase, mai ales, cu sosul potrivit.

In mod surprinzator, mancarea Fast-Food devine tot mai sanatoasa. In acest an, hamburgerii cu carne de curcan au devenit un succes absolut in anumite tari deoarece curcanul contine mai putine calorii decat puiul. Hamburgerii sanatosi se remarca printr-o cantitate mai mare de legume proaspete si absenta sosurilor grase precum maioneza.

Ultima dar nu cea din urma, o combinatie neobisnuita de deserturi ia cu asalt lumea culinara. De exemplu, bomboanele de ciocolata cu sare si caramel au cucerit planeta. Si sa nu mai pomenim despre ciocolata cu fistic sarat si lapte, ciocolata cu ardei iute, nuggets de halva cu sare si ciocolata neagra sau chiftelute Istanbul cu gem de coacaze.

2014 se afla aproape la final, insa moda de a comanda mancare prin aplicatii isi mentineimensul succes. Vino si urmeaza cel mai recent trend culinar- comanda online aici.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
advertorial,
publicitate
/publicitate/p-cele-mai-noi-tendinte-in-mancare-13489104
13489104
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.