Ziarul Financiar lanseaza ZF English - toate stirile relevante din Romania pentru liderii de afaceri straini

Postat la 19 mai 2011 1343 afişări

Ziarul Financiar, liderul presei economice romanesti, lanseaza serviciul ZF English / www.zfenglish.com – un site in limba engleza ce ofera managerilor si proprietarilor de business-uri din intreaga lume selectia celor mai relevante informatii economice si de interes general din Romania.

La adresa www.zfenglish.com, utilizatorii au acces la stiri si analize despre economia si mediul de business din Romania, dar si despre cele mai recente evolutii politice si sociale, in special cele care au un impact in afaceri.

ZF English include peste 50 de stiri pe zi. Materialele jurnalistice sunt grupate pe cinci categorii tematice: Macroeconomie, Banci-Asigurari, Piata de capital, Social-Politic si Companii (Auto, Imobiliare, Energie, Retail, Telecom, HR, Comert exterior etc). Site-ul www.zfenglish.com cuprinde, de asemenea, cursul de schimb valutar, cotatii in timp real, un convertor valutar si alte instrumente utile.

Noul serviciu se adreseaza atat managerilor si diplomatilor din Romania interesati de cele mai importante stiri ale zilei si de noutatile din business in limba engleza, cat si utilizatorilor din strainatate.

Accesul se face pana la 1 iunie gratuit, iar dupa aceasta data, pe baza de abonament.

Continutul reuneste articole ale jurnalistilor ZF si BUSINESS Magazin despre evolutiile recente din economie si afaceri, precum si stiri transmise de MEDIAFAX despre evenimentele de impact ale zilei.

Cuprinzand informatii stranse si interpretate de cele mai puternice redactii din Romania, ZF English ofera managerilor si investitorilor toate stirile de care au nevoie pentru a lua deciziile de business corecte in mediul local de afaceri.

Ziarul Financiar este brandul de referinta al presei de business din Romania. De peste 12 ani pe piata romaneasca, ZF ofera cititorilor semnificatia evenimentelor recente si anticipeaza evolutiile din afaceri si economie, prin stiri, analize si articole de opinie. ZF este cotidianul de afaceri cu cea mai mare audienta (183.000 de cititori zilnic, conform SNA FOCUS, ianuarie-decembrie 2010). Ziarul si site-ul www.zf.ro, impreuna cu suplimentele, cataloagele si evenimentele ZF, reprezinta o sursa esentiala de informatii si interpretari pentru manageri, investitori si antreprenori.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ziarul financiar,
zf english,
stiri,
media
/media-marketing/ziarul-financiar-lanseaza-zf-english-toate-stirile-relevante-din-romania-pentru-liderii-de-afaceri-straini-8274706
8274706
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.