Sfaturi utile pentru post în numărul de aprilie "Ce se întâmplă, doctore?"

Autor: Razvan Muresan Postat la 25 martie 2013 49 afişări

Revista "Ce se întâmplă, doctore?" oferă, în numărul de aprilie, apărut luni, sfaturi pentru post de la vedeta tv Olivia Steer, care este adepta alimentaţiei raw, precum şi de la Oana Cuzino, care face o pledoarie pentru consumul de vegetale.

"Eu îmi încep mereu ziua cu sucuri proaspăt stoarse de morcovi, sfeclă şi măr. Au toate vitaminele, mineralele şi enzimele de care un organism în creştere sau unul harnic în câmpul muncii are nevoie. Trebuie să simţi energia pe care ţi-o dă un fresh de rădăcinoase ca să înţelegi ce transfuzie de putere face! Se digeră repede şi bine fructele la micul dejun. Aşa că dacă simt că mi-e foame încă, mănânc un măr din piaţă, mic, cu coaja bătută, poate cu urme de viermi, dar parfumat, zemos şi dulce, cum nu e nici unul adus de-afară. Poate părea puţin, dar senzaţia de saţietate apare curând atunci când înveţi să mesteci bine. Doar cei ce înfulecă fără să sufle, ca lupul din poveste, se plâng de insaţietate mereu. La prânz, merge bine o salată de frunze verzi, cu nuci, seminţe de in, lămâie, puţin ulei", a declarat Olivia Steer în numărul de aprilie al revistei "Ce se întâmplă, doctore?".

Consumul de vegetale în această perioadă are multiple beneficii, subliniate şi de Oana Cuzino în cea mai citită revistă de sănătate şi frumuseţe din România. "Putem spune că nu greşim niciodată consumând produsele vegetale, mai ales legume şi rădăcinoase, care aduc în dietă, pe lângă o cantitate crescută de enzime, vitamine şi minerale, o cantitate suficientă de fibre. Deşi din punct de vedere biochimic, fibrele sunt considerate inerte, prezenţa lor sărăcăcioasă în dietă se asociază cu un risc crescut de apariţie a bolilor cardiovasculare, prin creşterea colesterolului, dar şi a diverselor boli digestive, favorizate de constipaţie, precum şi al unor afecţiuni grave, cum ar fi cancerul, în special digestiv", este de părere Oana Cuzino.

Un model de viaţă sănătoasă este şi designerul Mirela Stelea, soţia fostului fotbalist Bogdan Stelea. Ea face mult sport, dovadă şi forma maximă pe care o afişează în numărul de aprilie "Ce se întâmplă, doctore?", deşi nu a ţinut niciodată cure de slăbire. "Sportul face parte din viaţa mea. Fac mişcare de cinci ori pe săptămână, de trei ori la sala de sport, unde merg la spinning sau funcţional training şi de două ori fac dansuri de societate (vals, tango, tango argentinian). Toate înseamnă efort cardio", a mărturisit Mirela Stelea în "Ce se întâmplă, doctore?".

Sportul este ideal încă de la vârste fragede, iar pentru mişcare în familie pledează Anca Serea, protagonista unui pictorial, alături de cei trei copii ai săi. "Mi-am reluat activitatea fizică constantă la două luni după ce am născut. Acum merg regulat la sală asistată de antrenor şi de trei ori pe săptămână fac masaj acasă. În weekend mergem cu cei mici la piscină şi ne bălăcim. Sau în parc unde încercăm să ţinem pasul cu ei", spune prezentatoarea de la Prima Tv.

Tot în numărul de aprilie cititoarele vor vedea câteva machiaje fresh de sezon, vor descoperi secretele unui ten luminos, vor afla care sunt pastele cu adevărat bune, cum se prepară tonul cu ajutorul câtorva reţete delicioase şi care sunt culorile care se poartă în materie de decoraţiuni.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
media,
csid,
revista,
post,
olivia steer
/media-marketing/sfaturi-utile-pentru-post-in-numarul-de-aprilie-ce-se-intampla-doctore-10688504
10688504
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.