Scrisoarea de Sărbători a echipei Business Magazin către cititori

Postat la 19 decembrie 2012 130 afişări

Dragă cititorule,

Am trecut un an greu din punct de vedere economic, cu multă instabilitate şi crize politice, cu tensiuni şi promisiuni. De tot felul. Dar şi cu multe motive de bucurie. Pentru că în 2012 am mai descoperit o generaţie de tineri manageri de top, cea de-a şaptea. Oameni parcă rupţi din contextul economic şi social, care îşi văd de profesie şi de viziune: aceea de a ajunge din anticamera business-ului românesc de succes, chiar în fruntea lui.

Noi, cei de la Business Magazin, ca nişte culegători de poveşti ce suntem, am fost alături de ei, i-am sprijinit cu informaţie de calitate, cu analize şi previziuni, dar mai ales cu încredere şi speranţă. Pentru că ei sunt cei cu care noi ne mândrim. Şi cei pe care noi ne pariem viitorul. An de an.

Aşa că, dragi tineri manageri absolvenţi ai succesului în 2012, dar şi voi ceilalţi despre care am scris şi vom mai scrie, parteneri ai noştri şi susţinători de presă adevărată de business, vă mulţumim! Meritaţi o Românie care să vă încapă pe toţi, cu ideile voastre, cu puterea de muncă şi curajul vostru, şi cu setea voastră de a avea un drum mai bun pentru voi şi pentru noi toţi.

La mulţi ani şi să ne vedem şi citim cu bine şi la anul!

Cu prietenie,

Echipa Business Magazin

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
business magazin,
8 ani,
sarbatori,
mesaj
/media-marketing/scrisoarea-de-sarbatori-a-echipei-business-magazin-catre-cititori-10402305
10402305
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.