ROMÂNII AU TALENT. Super-număr de magie: cum a apărut pe scenă o fată sexy în costum de latex (VIDEO)

Postat la 31 martie 2012 237 afişări

Unul dintre concurenţii de la "Românii au talent", un magician din Bucureşti, a reuşit să primească votul favorabil din partea tuturor celor trei membri ai juriului, care s-au declarat încântaţi de talentele lui vrăjitoreşti.

Marius Paraschiv, în vârstă de 22 de ani, i-a lăsat pe toţi mască atunci când a făcut să apară, dintr-o cutie, o fată frumoasă îmbrăcată în costum de latex negru. Însă din numărul lui de magie n-au lipsit porumbeii scoşi din pălărie şi nici trucurile cu flăcări.

www.protv.roVezi un super numar de magie

ProTV.ro

Dintre toţi cei care de-a lungul preselecţiilor au primit minim doi de "Da", Andra, Mihai şi Andi i-au ales, vineri seară, pe cei 60 de semifinalişti care se vor lupta pe parcursul a cinci semifinale live pentru marele premiu de 120.000 de euro.

LISTA CELOR 60 DE SEMIFINALIŞTI

Urmărește Business Magazin

/media-marketing/romanii-au-talent-super-numar-de-magie-cum-a-aparut-pe-scena-o-fata-sexy-in-costum-de-latex-video-9458911
9458911
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.