"Românii au talent": Omul care citeşte gândurile şi îndoaie linguri cu puterea minţii (VIDEO)

Postat la 17 martie 2012 174 afişări

Cristian Gog are 30 de ani şi o diplomă de economist, dar marea lui pasiune este mentalismul: "Este o ramură a iluzionismului, dar fără flăcări, fără iepuraşi, fără animatoare. Eu creez iluzii cu ajutorul cuvintelor", a spus concurentul de la "Românii au talent".

El a aşezat pe masă un plic, a scris pe o foaie un număr şi l-a rugat pe Mihai Petre să-i spună primul număr de 2 cifre care-i vine în minte, care a fost 64 - număr care chiar figura pe foaia respectivă. Pentru Andi Moisescu a adus un ziar şi i-a cerut lui Andi să-i indice un loc oarecare de unde să taie cu foarfeca pagina ziarului, apoi l-a rugat să citească primul rând din locul unde a tăiat. Spre uluirea tuturor, Cristian Gog a scos apoi din plic exact rândul pe care l-a citit Andi Moisescu.

Pentru a doua parte a numărului său a adus câteva linguri de metal şi i-a cerut Andrei să aleagă una, apoi a început să mângâie lingura până a îndoit-o. "Câţi dintre voi aţi văzut Matrix? Era un efect in Matrix", a comentat concurentul. "Închipuiţi-vă alături de mine că am capacitatea sa modific consistenţa metalului, că lingura e moale, că e de plastic", a explicat el, îndoind lingura până ce aceasta s-a rupt, spre entuziasmul juriului şi al publicului. "M-ai lăsat cu gura căscată!", a spus Mihai Petre. "Ar putea să mă facă să spun ce vrea el, aşa că îi mulţumesc că mă lasă să spun ce vreau eu: DA!", a glumit Andi.

Urmărește Business Magazin

/media-marketing/romanii-au-talent-omul-care-citeste-gandurile-si-indoaie-linguri-cu-puterea-mintii-video-9409838
9409838
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.